Početna stranica        
   
O nama Emporion grupa Zapošljavamo Aktualno  
Početna stranica
Dobrodošli na web stranice Emporion grupe.
Nadamo se da će Vam objavljene kratke informacije biti korisne. Ako Vas zanima više, molimo Vas da nas kontaktirate - bit će nam drago odgovoriti Vam.

Emporion d.o.o.

Emporion d.o.o. je hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1991. godine.
Naziv tvrtke, "Emporion", je starogrčka riječ, doslovno "mjesto trgovanja", ali i "obilje", "more" i "šuma".

Izvorna djelatnost bila je projektiranje i razvoj aplikativnog software-a s naglaskom na baze podataka koja je ubrzo proširena na pružanje kompletne usluge informatičke obrade podataka i organizacije poslovanja. Te usluge Emporion pruža i danas, kako hrvatskim i inozemnim kupcima tako i za potrebe povezanih poduzeća.

U želji za širenjem poslovanja i boljim upravljanjem rizicima, Emporion se transformira u investicijsku tvrtku. Djelatnost se širi kroz osnivanje i aktivno upravljanje tvrtkama u vlasništvu, adriatica.net d.o.o., ZEM trgovina d.o.o.

Nakon prvih deset godina rada, za koje vrijeme je Emporion grupa intenzivno rasla na hrvatskom tržištu, nakon 2001. naglasak je na povećanju produktivnosti i širenju na tržišta regije u očekivanju predstojećih tržišnih integracija.

Emporion d.o.o. bez povezanih poduzeća u 2003. godini ima 114 zaposlenih s ostvarenim prihodom u 2002. godini od 45 mil kuna.

Emporion d.o.o.
Heinzelova 62a
HR 10000 Zagreb
CROATIA

Tel: + 385 1 6387 700
Fax: + 385 1 6387 701
e-mail: info@emporion.hr

 
Početna stranica   |   O nama   |   Emporion grupa   |   Zapošljavamo   |   Aktualno
Heinzelova 62a, 10000 Zagreb
© 1990- sva prava zadržava Emporion d.o.o.